Bemutatkozás

Dr. Balla Rozália

  • SOTE-n végeztem 1989-ben, oxyológus (mentő)szakorvosként
  • Országos Mentőszolgálatnál dolgoztam 2010-ig.
  • 2007-től Sürgősségi Osztályon szakorvosként, 2010-től sürgősségi szakorvosként, 2013-tól Sürgősségi Osztály vezető főorvosaként végeztem a munkámat.
  • Egészségügyi minőségfejlesztő diplomát 2014-ben szereztem Debrecenben.
  • Sürgősségi szakápolók, mentőtisztek, orvos rezidensek sürgősségi oktatásában veszek részt.
  • 2020. október 1-től vettem át a praxis orvosi ellátását.

Felnőtt háziorvosi praxis létszámunk 2800 fő, rendelőnkben az alapfelszereltségtől a wi-fi-n kommunikáló EKG készüléken, ABPM monitoron át, a gyors és távdiagnosztikai eszközökkel felszerelt, a sürgősségi ellátás feltételei természetesen adottak.

Bereczkiné Futó Éva (Évi)

2010. 09.01-től gondozza, ápolja a praxis tagjait, szakmaisága és empátiája biztosítja valamennyi beteg személyre szabott ellátását. Szülésznő és körzeti közösségi szakápolói végzettsége, valamint kiterjedt szakmai ismerete 11 éve jelent garanciát a praxis munkájában.

A praxis

Területi ellátási elv alapján fogadjuk a betegeket. A krónikus betegek gondozása, a szűrővizsgálatok megszervezése, a pandémia időszakában az oltások beadása, követése, tesztelés, teszteléssel kapcsolatos tudnivalók ismertetése a feladatunk, az épp karanténba kényszerült betegek napi telemedicinás gondozásával egészül ki tevékenységünk.

Hangsúlyos a megelőző tevékenység, amely miatt rendszerességgel várjuk az ismert betegséggel és az egészségesen élők bejelentkezését.

Sürgős esetben rendelési időben ellátjuk a betegeinket, illetve fogadjuk hívásaikat.